2015. január 28., szerda

minoxidil hab rogaine hab kirkland - Jelenlegi ára: 4 499 Ft


minoxidil rogaine regaine kirkland hajnövesztő hab
Azonnal postázom! Nem húzom az időt! Leggyakrabban az átutalás napján már postán van a küldemény.
  Új, bontatlan az ár egy havi adagra értendő.
A MINOXIDIL HABBAL VÉGRE KÉNYELMESEN ELINTÉZHETŐ A NAPI RUTIN. A HAB UGYANOLYAN HATÁSOS MINT AZ 5% MINOXIDIL FOLYADÉK, VISZONT SZEMPILLANTÁS ALATT MEGSZÁRAD, TARTÁST AD A HAJNAK, AMI UTÁN A HAJ BESZÁRITHATÓ, JÓL FORMÁZHATÓ.  
                                 
KINEK AJÁNLOM A HABOT?
akik nem szeretik a mindenhova folyó minoxidil folyadékot
akinek nincs ideje megvárni, mig a minoxidil folyadék beszivódik és megszárad
akinek nem tetszik a minoxidil folyadék használata után a haj állaga
akik gyakran utaznak és nem akarják mindenkinek az orrára kötni, hogy mégis miért locsolják a fejüket reggel-este
akinél allergiás reakció, irritáció lépett fel a folyadék használata során
                                           
   
      
Használat:
A megfelelő hatás érdekében a minoxidil5% tartalmú készítményt minden nap két alkalommal, reggel, és este célszerű haszálni. Csak ép, egészséges fejbőrőn ajánlott használni minoxidilt. Kezelés előtt a haj fontos, hogy száraz, vagy törölköző-száraz legyen. Az érintett területen a hajat érdemes szétválasztani, hogy a fejbőr közvetlenül elérhető legyen. 1 nyomásnyi szert finoman be kell masszírozni a fejbőrbe (reggel és este is). Alkalmazás után alaposan kezet kell mosni, mert a nem megfelelő helyen ható minoxidil okozta szőrzet erősödés kényelmetlen lehet. Teljesen felesleges a kezelés, ha utána 40 percen belül hajat mosunk. A kezelést követő 4 órában is csökkenti a hajmosás a szer hatékonyságát. 4 óra elteltével már biztonsággal megmosható a haj.
Az egyik szokásos forgatókönyv a minoxidil5% használatára: reggel hajmosás, majd minoxidil5%, este minoxidil5%, majd lefekvés.
Rendszertelen, vagy nem megfelelő használat esetén (pl. hajmosás a szer alkalmazása után, vagy a bőr helyett a hajra kerül az összes szer) a hatás is kevésbé látványos.
A szer elhagyása esetén az eredeti állapot visszaáll.
  Sokan megijednek a szer használatának megkezdésekor felmerülő felfokozódott hajhullástól. Ettől nem kell megijedniekkor a beteg hajszálak hullanak ki, hogy helyüket átvehessék az egészséges erősebb hajszálak. Ezt nevezzük sheddingnek (vedlés). Ijedelem helyett, ebben az esetben örülhetünk, hogy számunkra működik a szer.
Mi a különbség a  KIRKLAND és a ROGAINE között?
 Felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a Kirkland, vagy az eredeti a Rogaine hab között. A válasz, hogy különbség nincsen! A Rogaine szabadalmának lejárta után ugyan azzal a hatóannyaggal kezdtek el gyártani generikus készitményeket. Minden készitménynek a hatóanyaga az 5% MINOXIDIL. Emiatt gyakorlatilag csak a mögöttes marketing határozza meg mennyiért fogják árulni a terméket.  
Szállítás:
 Személyes átvételre a belvárosban a Blahán illetve a Rákóczi téren van mód, kérem amennyiben az előbb említett helyek nem felelnek meg, válasszd a postai kézbesítést.
A postai kézbesítés díjai a következőképpen alakulnak: 1db 570Ft ajánlott+ 2db 635Ft ajánlott+ 3db 855Ft ajánlott+ 4db 855Ft ajánlott+  5db 855Ft ajánlott+  6db 1195Ft ajánlott+  A DIJAK TARTALMAZZÁK A BÉLELT BORITÉKOT, mely megóvja a terméket a szállitás közben.  
Kérlek vedd figyelembe, hogy a minoxidil hatását legalább 3 hónap alatt fejti ki, gyors javulást ne remélj, viszont nagy biztonsággal ÁLLITJA MEG a HAJHULLÁST rendszeres alkalmazás mellett!



Jelenlegi ára: 4 499 Ft

Az aukció vége: 2015-02-17 14:28
. minoxidil hab rogaine hab kirkland - Jelenlegi ára: 4 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése