2015. január 26., hétfő

2 db. Lineáris szánszerkezet 8X kocsi, 800 mm CNC, - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó a képeken látható 2 db. lineáris szán alap+ 8 db. új lineáris csapágy házban+golyós orsó, stb. összeállítás lehetőleg egyben. A 4 db. köszörült rúd 20 mm átmérőjű, teljes hosszuk  885 cm, hasznos hossza 700 mm körüli, a precíziós keretek befoglaló méretei 800X340 mm, az 1 db. golyós orsó is a "készlet" része. Hobbi CNC marógép vagy egyéb célgép építésére kitűnően alkalmas lehet, a vezetők kopásmentesek, nagyon jó állapotúak, a lineáris csapágyak újak. (Darabja 2500 Ft volt három éve. )
Ezt a termékemet lehetőleg személyesen adnám át, tekintettel a súlyára.  
Az általam hirdetett termékek a saját tulajdonomban vannak, nem kérnek enni és nem sürgős eladnom, tehát a "mennyit engedsz a feléből" jellegű kérdéseket figyelmen kívül hagyom. Alkudni ennek ellenére lehet, némely esetben kötelező is!
A leírásban igyekszem minden lényegi körülményről, állapotról információt adni, de ha kérdésed van, nyugodtan kérdezz, végső esetben átvételkor is ellállhatsz, ez esetben kölcsönösen semleges érékeléssel zárjuk az ügyletet.
Amennyiben valamit nem tudok letesztelni, kipróbálni, vagy eleve hiányos, hibás, akkkor úgy is hirdetem, az ár ennek figyelembe vételével annyi, amennyi.
Értelmes csere esetleg érdekelhet értékegyeztetéssel, de elsősorban én is pénzre cserélek, ha lehet.
A termékek a Budapest, VI. ker., Nyugati térhez közel vehetőek át személyesen, valamint Budapest-Dunakeszi útvonalon (Váci út-2-es út) előre egyeztetve, de nem vagyok futár, nem hurcolászom keresztül-kasul a városban! (Egyedi esetben előfordulhat, hogy jelképes üzemanyagárban elviszem címre. )
Termékeimet futárral/postán is elküldöm, de csakis előre utalás után, utánvéttel nem!
Csomagolási, stb. díjakat én nem számítok fel, amennyit a futár/posta kér, annyit kérek pluszban a leütési áron felül.
Jó Vaterázást mindenkinek!



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-01 19:11
. 2 db. Lineáris szánszerkezet 8X kocsi, 800 mm CNC, - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése