2015. január 31., szombat

EXXTREME MAN&WOMEN 5+5 DB PÁROKNAK - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

EXXTREME MAN&WOMWN 5+5 DB
HOT EXXTREME POWER KAPSZULA
Kiszerelés: 5db
Termékleírás
Extrém férfiasság, akár rövid időn belül!
A férfiasságért fontos és érdemes is harcolni!
Elkészült egy hatékony összetevőket is tartalmazó potencia kiegészítő, ami a férfiak számára igazi erősítőszer. A készítmény teljes értékű növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz, ami új erőtartalékokat építhet fel a teljesítőképesség fokozásához, a vitalitás javításához. A különleges összetevők, mint a guarana, avena sativa és kardamon élénkítő, kimerültség csökkentő és serkentő hatásuknak köszönhetően teljessé tehetik a szexuális életét.
Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, cellulóz, guarana, kálcium-karbonát, B6-, B12-vitamin.
Kapszula anyaga: zselatin-EP; USP/NF; FCC. Szinező anyaga: Indigó szin E132, Titanium dioxid E171.
Ajánlott napi mannyiség: 1 kapszula (0, 58g). Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
A kapszulát szétrágás nélkül bő folyadékkal kell lenyelni!
Hatóanyag tartalom a napi adagban: Kardamon 300mg, zab 100mg, Guarana 30mg, B6 vitamin 5mg (357% RDA*), 0, 1% B12 vitamin 5ug (200% RDA*).
FIGYELMEZTETÉS: a maximális ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos étrendet. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Napfénytől, erős hőtől óvja a terméket, tartsa hűvös helyen! Alkohollal, és/vagy koffeinnel együtt nem szabad fogyasztani!
OÉTI szám: 11925/2012
 
HOT EXXTREME LIBIDO + KAPSZULA
Kiszerelés: 5db
Termékleírás
Az EXXTREME Libido Caps egyedülálló természetes összetevőinek köszönhetően, növeli a szexuális vágyat, intenzívebb érzést és teljesebb szexet biztosít!
A gondosan kiválasztott növényi nyersanyagok kombinációja ösztönző hatással vannak a női nemi szervre. A kardamom hozzáadásával nagyobb teljesítményre leszel képes, ez a kapszula egy szenzációs lökést ad a szerelmi életedhez!
Az EXXTREME Libido Caps segíthet Önnek először felfedezni az orgazmust, vagy megtapasztalni a rendkívüli orgazmust, sőt akár a többszörös vagy nagyon hosszú orgazmust és nagyobb élvezetet, mint eddig valaha.
Végre itt van a nők számára fejlesztett szexuális vágyfokozó, mely tartalmaz minden hasznos tulajdonságot, mely a férfiak számára már évek óta elérhető!
Mit nyújt neked az EXXTREME kapszula?
csodálatos, elsöprő szexet!
fokozott nemi vágyat!
partnerük osztatlan figyelmét, a hálószobában és azon kívül is!
élénkebb orgazmusokat!
Hogyan használjuk a kapszulát?
Fogyasztása (ajánlott napi mennyiség): 1 darab kapszula (0, 58g).
Az EXXTREME Libido Caps bevétele a tervezett szexuális együttlét előtt kb. 1-2 órával ajánlott. A kapszulát szétrágás nélkül, bő folyadékkal kell lenyelni!
Az EXXTREME Libido Caps növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira puama, B3 vitamin, B9 vitamin.
Hatóanyag tartalom a napi adagban: Kardamon 300 mg, zab 100 mg, guarana 30 mg, Muira Puama 10 mg, B3 vitamin 5 mg, B9 vitamin 0, 05 mg
OÉTI szám: 12162/2013
Figyelem!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos étrendet. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Napfénytől, erős hőtől óvd a terméket, tartsd hűvös helyen!


Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2015-02-21 13:18
. EXXTREME MAN&WOMEN 5+5 DB PÁROKNAK - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése