2015. április 24., péntek

Zorro álarca blu ray - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képeken látható Zorro álarca blu ray  makulátlan állapotban.  
Eredeti, hibátlan kiadás!
Tartalom:
A klasszikus kalandműfaj éledt újra e nagyszerű moziban, melynek főszerepét Antonio Banderas (Evita) és olyan Oscar-díjas színészek játsszák, mint Anthony Hopkins (1991. legjobb férfi főszereplő, A bárányok hallgatnak) és Catherine Zeta-Jones (2002. legjobb női epizódszereplő, Chicago).
20 éve már, hogy a legendás Zorro, azaz Don Diego de la Vega megvívta győztes harcát a spanyol elnyomás ellen Észak-Kaliforniában. A spanyol kormányzó, Don Rafael Montero azonban, utolsó gaztetteként, börtönbe záratta Zorrót, árván maradt kislányát pedig egyszerűen elrabolta. Zorro két évtizednyi raboskodás után megszökik a fogságból, de mivel ereje már nem a régi, úgy dönt, keres valakit, aki az örökébe lép. Montero ugyanis visszatért Kaliforniába, és ismét hatalomra tör. Don Diego a faragatlan szegénylegény, Alejandro Murieta személyében véli megtalálni leendő utódját, az új Zorrót. Alejandrónak még sokat kell tanulnia Don Diegótól ahhoz, hogy elsajátítsa a gáláns szabadsághős szerepét, és valódi Zorro váljék belőle, aki végképp megszabadítja a népet az aljas Monterótól.
Játékidő:
137 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- magyar - 5. 1 (DD)
- angol - DTS-HD
- lengyel - 5. 1 (DD)
- cseh - 5. 1 (DD)
- orosz - 5. 1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, orosz, román, szerb, szlovák, szlovén, török
Képformátum:
Leütés előtt érdeklödj, hogy megvan-e még, mert máshol is hirdetem!
A film átvehető Budapesten!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-07 10:13
. Zorro álarca blu ray - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése