2015. április 24., péntek

Sandisk 32GB 32 GB microSD micro SD Class10 UHS1 - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Leütés vagy aukció vége után kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben és a pénz átutalását/áru átvételét 1 héten belül rendezze!!! Ha ezt a feltételt nem fogadja el, kérem ne licitáljon!
Eredeti, teljesen új,  bontatlan gyári csomagolásban Sandisk Ultra Android 32GB Class10 UHS-1 microSD HC memóriakártya.
100% eredeti!!!
A termék KÉSZLETEN VAN, nem kell rá heteket várni!!! Az aukció végén azonnal tudom postázni.
1 év garancia! Meghibásodás esetén a terméket nekem kell visszajuttatni és én intézem a cseréjét.
Az eredetiségére azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállalok! (h2testw programmal ellenőrizhető, hogy kihasználható-e a teljes kapacitás. Ha nem, azonnal visszafizetem a teljes vételárat! )
Ne vegyen noname márkátlan, bizonytalan eredetű vacak memóriakártyát/pendriveot! Tapasztalatból mondom, hogy jobban jár, ha márkásat vásárol, mert ha eltűnik az adat róla (ami a vackoknál igen sűrűn előfordul), az nagyon kellemetlen tud lenni...
Személyes átvételre nincs energiám, mert folyamatosan csak a gond van vele! Budapest nem egy kis város, lehetnek akár 15-20km-es távolságok is benne, ezért rengeteget kínlódtam már vevőkkel, akik felelőtlenül leütötték, aztán hetekig nem tudtak érte eljönni. Ezt meguntam. Elsősorban postai úton lehetséges az átvétel, aminek díja kb. egy BKV jegy ára, 415Ft (ajánlottan, rendesen becsomagolva).
Személyes átvétel CSAK és KIZÁRÓLAG abban az esetben lehetséges, ha eljön a vevő érte a XX. kerületbe, általam javasolt helyre és időben!!! EZ FONTOS!!! Kérem tudomásul venni!
Postázás: általában még aznap, amikor a számlámra érkezik a vételár, de legkésőbb másnap.
Leütés vagy aukció vége után kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben és a pénz átutalását/áru átvételét 1 héten belül rendezze!!! Ha ezt a feltételt nem fogadja el, kérem ne licitáljon!
Vásárlás után a vevő fog kapni egy automatikus levelet is, amiben ott lesz minden adatom (pl. bankszámlaszám).
Fontos információ: az interneten egyre több hamisított termék jelent meg az utóbbi időkben! Ezek nem csak azért veszélyesek, mert gagyi vacak szemetek, hanem főleg azért, mert nem használható ki a teljes kapacitásuk! Az a bevett szokás a találékony hamisítóknál, hogy fognak egy 2GB-os memóriamodult, valamit szoftveresen átírnak rajta, aztán a készülékünk úgy fogja érzékelni, mintha valóban egy nagyobb kapacitású tárolónk lenne. Rá is tudjuk tenni az anyagokat (látszólag), de aztán amikor visszaolvassuk róla, akkor csodálkozunk, hogy szétmentek a fájlok, a videó nem játszható le, hibát jelez, egész egyszerűen elvesztek az adataink... Nem túl kellemes. Ezért hívom fel mindenkinek a figyelmét, hogy eredeti terméket vásároljon, amilyen ez is.  
(Az oldalon szereplő összes információ és adat saját megfogalmazás, ezért kérem mielőtt kimásolná valaki és a saját hirdetésébe beillesztené, lépjen kapcsolatba velem. Köszönöm! )
Leütés vagy aukció vége után kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben és a pénz átutalását/áru átvételét 1 héten belül rendezze!!! Ha ezt a feltételt nem fogadja el, kérem ne licitáljon!



Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2015-04-28 11:09
. Sandisk 32GB 32 GB microSD micro SD Class10 UHS1 - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése