2014. december 30., kedd

AKCIÓ!ÚJ! CSIGA &MÉH SZÉRUM ESSENCIA 60ML - Jelenlegi ára: 4 400 Ft


női ruháim
férfi ruháim
női cipőim
férfi cipőim
női táskáim
esküvői ruházat
gyermek kamasz ruháim
gyermek kamasz cipőim
babaruháim
babacipőim
állattartás
sport fitnes
játék
szépségápolás drogéria
bútor lakberendezés
baba mama
A  termék rendelhető !     
A  szállítási  idő  15-55  munkanap, de kb. 3-4 héten  belül  meg  szokott érkezni általában. A postai csúszásokért nem  tudok  felelősséget  vállalni!  A hazai  és  a külföldi  postadíj  együtt  2000 ft. TÖRÉKENY CSOMAGKÉNT , több termék együttes vásárlása esetén a hazai postaköltségből csak egyet kell fizetni de súlytól függően változhat. A külföldi díjat minden db után ki kell fizetni, mert nekem is minden db-nál felszámolják.
A kozmetikumok amiket árulok, a családban ÉS baráti körben kipróbált termékek, tényleg szembetűnő változások érhetőek el vele, mindenki  nagyon elégedett ! De mindenki a saját felelősségére használja! semmilyen esetleges problémáért irritációért nem tudok felelősséget vállalni! ÖN Ezeket a vásárlással, megrendeléssel elfogadja!
A csiganyálka regeneráló hatása már évek óta közismert. A sérüléseket és régebbi hegeket elképesztően hatékonyan és gyorsan regenerálja. A csiganyálkában sok az allantonin, a kollagén és az antibakteriális anyagok. Ezek a hatóanyagok segítik a csigának gyorsan regenerálni a házát, ha az megsérül. Ám nem csak a csigaház regenerálására alkalmas a csiganyálka, hanem az arcbőrre is jótékony hatással van.
 
A méhméregben sok a melittin és a hialuron, ami feloldja a hegszöveteket, csökkenti a gyulladást.  Éppen ezért az akné kezeléséhez is tökéletes megoldást nyújt.
 
A Benton csiga-méh esszencia 70-90%-a csiganyálka szűrlemény. Ehhez társul az aloe vera kivonat, a méhméreg és egy sor további természetes összetevő.
 
A Benton csiga-méh esszencia parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajokat, alkoholt, szteroidot, mesterséges színezéket és parfümöt.
 
A csiganyálkát már az ókori görögök is ismerték és alkalmazták gyógyító erejét, sőt, a magyar népi gyógyászatban szokás volt csiganyállal kezelni sebeket, szemölcsöket és bőrbetegségeket.
Mi is a csigamódszer lényege?
Nem tartott tehát soká, míg valaki rájött, érdemes ezt a különleges állati összetevőt a szépségipar területén is kamatoztatni. Így indultak hódító körútjukra a hazánkban most megjelenő, csiganyálka-koncentrátumot tartalmazó termékek. Helix aspera nyálkájának kivonatát tartalmazza. Biokörülmények között tenyésztik, magának a csigának a nyálkáját hasznosítják, teljesen állatbarát módon gyűjtik össze, tisztítják és koncentrálják.
A krém tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, melyek legfőképpen a bőrnek tesznek jót. A, C, E-vitaminban gazdag, és B-vitaminok alfajai találhatók meg benne. Ez a szépségápolási szer legfőképpen az erős hidratáló hatásáról ismert, rendkívül erős vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik. Csiganyálka kivonat koncentrátumából készült bőrépítő krém, mely feltölti a szem körüli ráncokat, kisimítja a szarkalábakat. Az allantoinban, kollagénben, elasztinban, glikol gyümölcssavban és vitaminokban rendkívül gazdag csiganyálka kivonat feszesebbé és simábbá teszi bőrét, táplál, hidratál és regenerál.
Banki adatok:



Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Az aukció vége: 2015-01-19 23:56
. AKCIÓ!ÚJ! CSIGA &MÉH SZÉRUM ESSENCIA 60ML - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése