2014. november 30., vasárnap

Lancome luxuskozmetikum szett akár Karácsonyra - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

LANCOME - Luxuskozmetikum szett akár Karácsonyra
Tartalma:
1. Advanced Génifique fiatalságaktiváló koncentrátum 7 ml
A Genifique 3 év alatt igazi ikonikus termékké vált, ez a Lancome világszerte egyik legnagyobb darabszámban eladott terméke, s közben 130 nemzetközi díjat is elnyert. Az Ázsiában "kis fekete üvegnek" is nevezett "Fiatalság Aktiváló" nők millióinak épült be a napi bőrápolási rutinjába reggel és este egyaránt. Az elmúlt pár év kutatásai alapján a Lancome most megújította a szérumot, hogy még hatékonyabbá tegye. Az új Advanced Genifique egy olyan bőrápolási termék lett, amely azt ígéri, hogy javítja és működésbe hozza a fiatalos arcbőr jeleit.
A kutatások során a Lancome újrafogalmazta a fiatalos arcbőr definícióját és 10 klinikailag mérhető jel köré építette. Ez a definíció most első alkalommal egyaránt figyelembe veszi a szemmel látható (amit a nők a tükörben látnak és amit mások észlelnek velük kapcsolatban) és a tapintható változásokat (amit a nők az ujjaikkal érzékelnek, valamint amit a szakértők képesek értékelni). Az öt látható jel a szarkalábak, a mély ráncok, a ragyogás, az egységesség és az egyenletesség, az öt tapintható jel pedig a textúra, a rugalmasság, a tónusosság és feszesség és a megereszkedettség. Az új Advanced Genifique szérum ezt a 10 látható és tapintható jelet célozza meg.
Nappal és éjszaka az új Advanced Genifique dupla hatékonysággal fejti ki hatását. Azt ígéri, hogy már az első használat után simábbnak és ragyogóbbnak tűnhet az arcbőr. 1 héten belül a bőr fiatalabbnak látszhat, akár 8 hét elteltével a fiatalos arcbőr mind a 10 jele javulhat. Friss és könnyű textúrája azonnal felszívódik, feltölt és selymes érzetet hagy maga után.
2. Genifique Yeux Light-Pearl szemkörnyékápoló 5 ml
- Szérum, mely erős világosító hatással rendelkezik és megfiatalítja a szemkörnyék finom bőrét
- Génifique Yeux Light PearlTM-el újjáéleszti a géneket
- Finom, súlytalan és gyorsan oldódó textúra
- Láthatóan csökkenti a ráncokat, a finom vonalakat és a fáradtság jeleit
- Masszírozó applikátora optimalizálja a formula hatékonyságát a finom vonalakon
- 360 fokos fedést ad, még a szem legmegközelíthetetlenebb területein is
- Rugalmasabb, simább, frissebb, ragyogóbb és fiatalosabb bőrt eredményez a szem körül.
3. Visionnaire bőrtökéletesítő szérum 7 ml
A Lancome Visionnaire különlegessége a LR 2412 molekula, amely a bőr minden rétegében kifejti jótékony hatását, és korrigálja a bőr felszínén található ráncokat és pórusokat, csökkenti az olyan bőrproblémákat, mint az UV sugárzás okozta bőrkárosodások és hegek. Már az első használat során hármas hatást fejt ki: célzottan hámlaszt, fokozza az epidermisz teltségét, tökéletesíti a bőrt.
Nézd meg a többi termékemet is!
Személyesen átvehető: Budapesten a XVII kerületben.  Szóba jöhet még a Nyugati, Blaha és az Örs is, amennyiben tudunk időpontot egyeztetni.  
Postai szállítás: előreutalás esetén lehetséges. Kedden és pénteken postázok, kérlek ezt vedd figyelembe a vásárlásnál.
Kapcsolatfelvétel: a leütéstől számított 1 hét, fizetésre, átvételre további 1 hét áll a rendelkezésre. Ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra meghirdetem a terméket.



Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Az aukció vége: 2014-12-20 15:36
. Lancome luxuskozmetikum szett akár Karácsonyra - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése