2014. szeptember 24., szerda

Csinos lányka farmernadrág - Jelenlegi ára: 650 Ft

Szeretettel köszöntünk!
 
Az aukció tárgya:
Next márkájú, kék színű, lányka farmernadrág. Használt, de megkímélt, jó állapotú. Vékony anyagú, inkább nyári vagy tavaszi időszakra javasolt. Mindkét oldalán zsebes, valamint hátsó részén mindkét oldalon díszzseb található. Elülső része kapoccsal zárható. Hátsó derék részen gumírozott, maximum 2 cm -t enged.
Anyagösszetétele: 100% pamut
Beleírt méret: 3-4 év, de meg kell nézni a méreteket!
Méretek (derék/csípő adatokat meg kell duplázni)
Ha kétséged, vagy kérdésed van fordulj hozzánk bátran.
 
A FOTÓ AZ ELADÓ TERMÉKRŐL KÉSZÜLT, NEM KATALÓGUSKÉP. AZ ESETLEGESEN A KÉPEN LÁTHATÓ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ NEM KÉPEZI AZ AUKCIÓ TÁRGYÁT.
 
Vásárlással kapcsolatos információk/feltételek:
- licit törlésére nincs lehetőség, így mindenkit megkérünk, csak akkor licitáljon, ha vásárlási szándéka komoly
- a kapcsolatfelvételre 3 nap, a fizetésre 7 nap áll rendelkezésre. Amennyiben több dolog érdekel a termékek összevárására 7 napot tudunk biztosítani. Ha a fent említett határidőket nem tartod, a szabályok értelmében a megnyert terméket negatív értékelés mellett újra hirdetjük.
- a termékekre CSAK MINŐSÉGI garanciát tudunk vállalni, ami a kézhezvételtől számított 7 nap. Hetekkel, hónapokkal későbbi reklamációt nem áll módunkban elfogadni, hiszen ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása. A visszapostázást egyeztetés után kérjük megtenni. Az áru kézhezvételét követően tudjuk a pénzt visszautalni. A postaköltségek minden esetben a vevőt terhelik!
- a félreértések ás a problémák elkerülése végett, csak ajánlottan postázunk. A TERMÉK POSTAKÖLTSÉGE A MAGYAR POSTA MINDENKORI DÍJSZABÁSA ALAPJÁN ALAKUL. Szállítás: az utalás beérkezését követő 1-4 munkanap. Személyes találkozót sajnos nem áll módunkban biztosítani.
- jelentkezéskor, utaláskor kérünk a felhasználó nevedre hivatkozz
- számla igényedet kérjük kapcsolatfelvételkor jelezd
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2014-10-05 10:56
. Csinos lányka farmernadrág - Jelenlegi ára: 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése