2015. január 23., péntek

J.PRESS Speciális Zokni Bambuszból Férfiaknak - Jelenlegi ára: 750 Ft

Melyik a legjobb zokni? A J. Press bambusz ziknija a biztosan a legjobbak közé tartozik. Puha kényeztetés és egészség. Ajándékozd meg lábaidat egy J. Press férfi bambusz zoknival!
J. PRESS Speciális Zokni Bambuszból Férfiaknak
Érzékeny, allergiás a bőröd? Ismerd meg a J. Press bambusz férfi zokni puhaságát és jótékony hatását!
A bambusz természetes cellulóz alapú szálas anyag, melynek antibakteriális hatása van, ezért egészséges és higiénikus viselet. Nem kell idegeskedned a lábizzadás miatt, hiszen ez a zokni alkalmazkodik a külső hőmérséklethez: melegben hűsít, hidegben melegít.
Anyaga könnyű, rugalmas viselet, mely tökéletes kényelmet biztosít. Természetes nedvszívó hatása révén gyors párologtatást biztosít. Környezetbarát alapanyag, mivel a bambusz megújulása rendkívül gyors.
Minőség a bambusz erejével: A természetes bambusz szál felhasználásával készült zokni puha, könnyű, rugalmas viselet, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít egész nap. Természetes nedvszívó hatásával elősegíti a gyors párologtatást, így a hőmérséklettől függetlenül mindig frissen tart; télen melegít, nyáron hűvösen tart. Vedd figyelembe, hogy a puha bambuszfonal kevésbé kopásálló, mint a pamutfonal.
Válaszd a kényeztetést, válaszd a J. Press férfi bambusz zokniját!
Anyaga: 62%bambusz 22%pamut 13%poliamid 3%elasztán


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. J.PRESS Speciális Zokni Bambuszból Férfiaknak - Jelenlegi ára: 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése